Irina Rimes, transformare radicală de look! Cum arată noua coafură „băiețească” a artistei/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu un stil recognoscibil, vedeta a decis să experimenteze și o altă coafură - una total diferită de cea cu care și-a obișmuit admiratorii.

Irina Rimes nu a revoluționat doar industria muzicală din România, prin adoptarea unui stil muzical complet diferit față de cel pe care îl știam, ci acum a decis să își schimbe întru totul și hairstyling-ul care a consacrat-o!

Vedeta a postat o serie de fotografie pe instatories unde le-a arătat admiratorilor săi noua schimbare de look! Dacă înainte avea părul lung și un breton perfect drept, iată că interpreta a optat acum pentru o tunsoare fresh, bob, în ton cu venirea vremii.

S-a luptat cu depresia ani la rând

Înainte de boom-ul din industria muzicală românească, Irina Rimes a avut un parcurs dificil, plin de obstacole. Cu dorința de a-și îndeplini cel mai mare vis, artista a plecat din Chișinău, în București, dar din cauza distanței de casă și a singurătății cu care s-a confruntat în România, a intrat în depresie.

Problemele s-au ținut scai de Irina, care, a divorțat, după ce bărbatul pe care îl considera sufletul pereche a înșelat-o și și-a lăsat însărcinată amanta.  „A fost o dragoste frumoasă. A fost un om de la care am învățat foarte multe lucruri. Practic, ce sunt am învățat de la el. Am luat foarte multe calități de la el. El este o persoană foarte dificilă, e foarte deschis, iubește oamenii, oamenii îl iubesc pe el, dar este o persoană foarte leneșă. Era ca un copil pe care trebuia mereu să îl cert.” a spus Irina Rimes, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest