Irinel Columbeanu, întâlnire de grad zero cu Irinuca! Cei doi s-au strâns în brațe: „Îmi pare foarte bine să o văd”

 

Fostul milionar nu a putut să comunice în ultima vreme cu fata lui decât prin intermediul video-call-urilor, dar iată că la mijlocul acestei luni a putut din nou să o strângă în brațe.

Moment plin de emoție la Aeroportul Otopeni în acest weekend. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor s-a întors în România pentru prima dată din 2018 când s-a mutat în SUA, alături de mama ei. De atunci, fostul milionar și-a mai întâlnit fiica o singură dată, când el a fost plecat peste Ocean. Între timp, Irinel Columbeanu a început să aibă probleme grave de sănătate, a ajuns la azil și singura lui dorință era să o revadă pe Irinuca, acum adolsecentă.

Tot timpul, Irinel Columbeanu a vorbit la superlativ despre fetița lui. „Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins.

În curând, s-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și, atunci, s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Eu știu că are un prieten, dar nu îl cunosc. Cred că este mai rușinoasă din punctul acesta de vedere. Mi-a spus niște nume franțuzești, ale unor colegi de-ai ei care, probabil, sunt de origine franceză. Mai multe nu știu”, a dezvăluit Irinel Columbeanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Cu câteva zile înainte de sosirea fetei, Irinel Columbeanu se arăta nerăbdător să o revadă. ”Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De abia aștept să o revăd. Mă sună când poate, pentru că e o diferență de orar de 9 ore între București și Malibu. Ea mă apelează cu video și îmi pare foarte bine să o văd, chiar dacă doar pe un ecran, e singura modalitate de a ține legătura cu cineva care e departe”, a declarat Irinel Columbeanu, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest