Ispita Andi de la „Insula Iubirii”, accident crunt de mașină! A ajuns sub roțile unui TIR/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Andi de la „Insula Iubirii” a fost protagonistul unui grav accident de mașină, la doar câteva ore după ce și-a achiziționat noul autoturism. Ispita a fost la un pas să își piardă viața, iar cumpăna în care s-a aflat l-a făcut să se schimbe radical!

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Andi a dezvăluit că a tras ponoasele vanității pe care o avea, într-un mod pe care nu l-ar dori nimănui. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că, în urmă cu ceva timp, tot ce făcea era pentru un număr cât mai mare în conturile bancare, neglijându-și sufletul cu desăvârșire.

„Am avut o perioadă în care partea economică îmi ghida viața și tot ce făceam, făceam pentru partea economică. Mi-am dat seama că m-am neglijat foarte tare. Ajunsesem să nu mă mai cunosc și viața are un mod ciudat de a-ți da o palmă când vede că o iei pe o direcție greșită. Asta mi s-a întâmplat și mie. Am primit o palmă destul de severă și atunci am început acest proces de autocunoaștere”, a spus Andi pentru Antena Stars.

A fost la un pas de moarte

Andi a vorbit cu lux de amănunte despre accidentul rutier grav pe care l-a produs, la doar două ore după ce și-a cumpărat mașina, din cauza unui teribilism care l-a dus aproape de ghearele morții.

Din cauza vitezei, autoturismul în care se afla a ajuns sub roțile unui TIR. Din fericire, Andi s-a ales doar cu câteva leziuni grave, chiar dacă impactul i-ar fi putut fi fatal, însă mașina a fost făcută praf.

Din cauza șocului trăit și rușinii că a provocat un accident atât de grav din cauza inconștienței, fosta ispită s-a refugiat în sânul familiei, iar timp de șase luni a reflectat asupra acțiunilor sale și s-a schimbat radical.

„Am fost și mi-am cumpărat o mașină, iar în drum spre casă, la vreo două ore după, am intrat sub un TIR. Mașina a fost de nerecunoscut. Eu am avut câteva oase rupte, nasul... nimic grav, dar mai mult eram rănit în interior: orgoliu, psihicul. Mi-au trebuit șase luni să accept greșeala și să învăț din ea (...) Nu mai suportam presiunea orașului, m-am retras la părinții mei și am contemplat cu mine. M-am descoperit pe mine”, a mai spus Andi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest