Istoricul Filip Lucian Iorga, despre rolul fostului principe Nicolae: ”Se poate schimba oricând, dacă Șeful Casei Regale va dori să îl primească”

 

La funerariile Majestății Sale, Regina Ana, au venit și fostul principe Nicolae al Româneii și Elisabeta Maria, fiica principesei Sofia.

Invitat la Antena Stars, istoricul Filip Lucian Iorga, a vorbit despre Nicolae și despre verișoara sa.

”Nicolae și Elisabeta Maria, fiica principesei Sofia, au venit astăzi la funerariile bunicii lor, Majestatea Ana.  Sigur că nu mai face parte din succesiune, dar este nepotul reginei și rămâne parte a poveștii familiei reale. Rolul său pe viitor nu îl putem ghici. Din punct de vedere formal, se poate schimba ceva oricând, dacă Șeful Casei Regale va dori să îl primească și dacă Nicolae va dori acest lucru. Trebuie să avem încredere în decizia Regelui, care are mai multă experiență și ia cele mai bune decizii” a dezvăluit Filip Nicolae Iorga la Antena Stars.

Acesta a mai vorbit și despre relația pe care Nicolae o avea cu Regele și cu Regina.

”Mi-a povestit că erau foarte apropiați și că petreceau mult timp împreună cu bunicii și pierderea estea una extrem de grea pentru Nicolae”, a mai spus  istoricul la Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest