Îţi cauţi un nou iubit? Care sunt cei mai interesanți parteneri pentru întâlniri în funcție de zodie

 

Unii oameni cred în astrologie, alţii nu, însă anumite aspecte se potrivesc perfect pentru unele zodii, fie că ne place sau nu să credem acest lucru. Fiecare zodie în parte prezintă anumite caracteristici specifice, dar care pot fi diferite în anumite feluri. Compatibilitatea între parteneri este şi ea uul din factorii esenţiali într-o relaţie.

Dacă eşti singur şi îţi cauţi un partener, nu ţi-ar strica să ştii câteva informaţii despre cum se comportă la o întâlnire oamenii în funcţie de zodia lor. Aşadar, iată care sunt cei mai interesanţi parteneri pentru întâlniri, conform site-ului bewoman.ro.

1. Peşti

Peștii sunt aventuroși, ingenuosi și creativi. Alături de asemenea nativi te poți deschide, poți fi tu însuți/însăți,fără a te teme că omul de lângă ține te va judecă și, poate, va fugi de ține. Peștii iubesc ceea ce este atipic, dar în limite normale. Uneori jucăuși, alteori prea serioși, Peștii pot fi niște parteneri interesanți, alături de care să petreceți momente drăguțe. Dacă va place să va simțiți cocoloșiți, atunci Peștii sunt cei mai buni parteneri.

2. Berbec

Berbecii sunt deschiși la experiențe personale. Iubesc riscul intim, adoră să se simtă iubiți și să ofere iubire. Chiar dacă nu ieșiți, va puteți simți bine și între patru pereți. Tot ce trebuie să faceți este să va purtați normal, fără exagerări. Au o oarecare înclinație spre adulter, dar își stăpânesc pornirile dacă partenerul le oferă tot ce le trebuie. Orice clipă alături de Berbeci poate fi tare interesantă, indiferent de locul unde se petrece întâlnirea respectivă. 

3. Rac

Racii sunt de-a dreptul surprinzători. Te pot duce în locuri extravagante sau în locuri normale, făcând din această o întâlnire romantică. Racul flirtează permanent cu partenerul, chiar dacă este într-un grup. Cu un Rac este evidența legătură dintre voi, adică dacă ieși cu un Rac, acesta va face așa încât să știe toată lumea că sunteți împreună. Posesivitatea lor este atrăgătoare și te face să te simți unică persoană din viața sa.

4. Taur

Aceste nativ este încăpăţânat, aparent dur, inabordabil, este genul care poate cumpără produse feminine pentru parteneră să. O întâlnire cu un Taur este guvernată de romantism la cote înalte, cu flori, bomboane, inimioare roșii. Expresia "Apucă taurul de coarne" €™ guvernează relația cu un asemenea nativ. Contrar aspectului, îi place să fie dominat și să îi facă pe plac partenerei. 

5. Fecioară

Fecioarele iubesc stabilitatea, de aceea întâlnirile sunt moduri de a-și arată afecțiunea pentru persoană cu care trăiește o poveste de iubire. Grijulii, atente, Fecioarele oferă totul, numai că partenerul să se simtă cât mai bine. A alege un asemenea nativ este ceva excepțional. Este soluția pentru fericirea în cuplu. 

Acestea sunt câteva generalități, excepții putând există în ambele direcții. Trebuie să încerci mereu să cunoşti cât mai bine persoana de lângă tine, înainte de a trage concluzia finală.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest