Îţi mai aduci aminte de puştiul firav şi cu ochelari din "Stuart Little"? Nu o să îţi vină să crezi ce bărbat cu muşchi este acum

 

Jonathan Lipnicki a debutat la vârsta de şase în ani în celebrul film "Jerry Maguire". După încă un succes cu "Stuart Little", el a devenit copilul-vedetă al Hollywood-ului.

Făcea furori în anul 1996 şi a cucerit toţi copiii. Jonathan Lipnicki acum cucereşte doar tinerele domnişoare, transformarea lui fiind una radcală.

A debutat în cinematografie alături de nume consacrate ca Tom Cruise, Renee Zellweger şi Cuba Gooding Jr. Primul rol a fost de bun augur pentru el, câştigând trei premii pentru cea mai bună interpretare a unui tânăr actor.Mai târziu, în 1999, Jonathan Lipnicki a jucat într-un alt film de succes, "Stuart Little", schimbarea înfăţişării lui nefiind una semnificativă.Acum, ajuns la 24 de ani, actorul aproape că nu mai poate fi recunoscut. Dar Jonathan Lipnicki nu s-a oprit doar la cariera de actor. Are centura mov la jiu-jitsu brazilian şi este fascinat de sporturi dure, ca Mix Martial Arts (MMA). El este chiar antrenor în această disciplină, fiind implicat în multe meciuri de antrenament cu elevii săi.

L.F.

Foto: Instagram


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest