Iubitul Oanei Radu, prima reacție după ce a cerut-o în căsătorie pe artistă: „Nu sunt întotdeauna uşor de mulţumit”/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Oana Radu şi Cătălin Dobrescu au trecut la următorul nivel al relaţiei! Antrenorul de fitness a cerut-o în căsătorie pe artistă, iar după ce a primit marele „Da!”, acesta a ținut să împărtăşească cu urmăritorii săi din mediul online, sentimentele pe care le simte la ora actuală.

Vestea că Oana Roman s-a logodit a şocat pe toată lumea, dat fiind că s-a întâmplat la mai puţin de jumătate de an, de când iubitul ei s-a stins din viaţă, după ce a fost incendiat de un vecin în scara blocului. Cu toate acestea, artista şi antrenorul său de fitness sunt extrem de fericiţi împreună şi nu pleacă urechile la gurile răutăcioşilor.

Cătălin Dobrescu a postat o fotografie cu inelul de logodnă pe care i l-a oferit viitoarei soţie, iar imaginea a venit însoţită de un mesaj extrem de emoționant, în care îşi prezintă mulţumirile că artista i-a fost alături indiferent de caracterul său dificil.

''Știu că nu sunt întotdeauna ușor de mulțumit din cauza personalității mele perfecționiste, dar apreciez că încerci mereu. Îți mulțumesc că ești întotdeauna alături de mine, abia aștept să te răsfăț! ❤️❤️❤️'', a scris Cătălin Dobrescu pe Instagram.

Ce a spus Oana Radu despre cererea în căsătorie

„Nu mi l-am cumpărat singură. Şi da! Am fost cerută în căsătorie. Nu îmi vine să cred cât sunt de fericită. Am zis DA! (...) Sunt foarte fericită alături de el şi ăsta este şi motivul pentru care am fost atât de volubilă. Am simţit nevoie să ştie multă lume cât de fericită sunt. Aş fi fost fericită şi dacă mă cerea cu un inel de la pufuleţii cu surprize.” a spus Oana Radu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest