Iulia Albu, mamă pentru a doua oară? Dezvăluiri din culisele familiei sale: „Ne dorim o familie de minimum patru”

 
+2 click pentru
galerie

Iulia Albu este o prezenţă din showbiz foarte discretă, atunci când vine vorba de familie. În ciuda faptului, că la TV este o stilistă tranşantă, care de fiecare dată spune lucrurile pe nume, cu detaliile din viaţa intimă, nu este deloc așa.

Rareori vorbeşte de viaţa personală, dar când o face, oferă detalii picante! După ce s-a vehiculat că ar aştepta un al doilea copil, Iulia Albu a ţinut să nege speculaţiile şi nu doar atât! Se pare că în perioada în care se vorbea că ar aştepta un copil, vedeta ar fi avut reale probleme d esănătate.

Postura de mămică nu este deloc necunoscută pentru Iulia Albu. Vedeta are o fetiţă frumoasă, dar îşi mai doreşte încă un copi. Visul ei este să aibă o familie formată din patru membrii, după cum chiar ea a declarat.

„În viața mea au existat două momente de cumpănă. Primul, când aveam câțiva ani și al doilea, recent, când, în urma unui diagnostic greșit, care a amânat o intervenție urgentă, am ajuns pe masa de operație în ajun de Paște. În primul caz, am avut noroc să fiu tratată de către regretatul Prof. Dr. Pesamosca, iar în cel de-al doilea, de către renumitul Prof. Dr. Brățilă. Experiența mea recenta va fi tratată în cadrul unui proiect amplu privind importanța diagnosticării corecte și tratamentului chisturilor ovariene, dar nu numai. Practic, în timp ce toată presa vehicula o posibilă sarcină, eu mă pregăteam de operație. Ceea ce știu dincolo de orice îndoială este că, atât eu, cât și iubitul meu, ne dorim o familie de minimum patru, iar acum suntem doar trei”, a spus Iulia Albu, pentru VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest