Iulia Albu, pe masa de operaţii! Stilista a fost operată de urgenţă!

 
+2 click pentru
galerie

Vestea că Iulia Albu a fost operată de urgenţă, a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton. Chiar dacă luna trecută, vedeta a suferit intervenţia chirurgicală, abia acum şi-a făcut curaj să vorbească despre experienţa prin care a trecut.

Cauza intervenţiei a fost un chist ovarian. Din fericire, totul a decurs foarte bine. Iulia Albu le-a mărturisit admiratorilor, prin intermediul unui mesaj pe blogul său personal, cum a decurs toată intervenţia, dar şi cum se simte acum. Totodată, stilista a precizat că operaţia nu a fost deloc una complexă, dovadă că a doua zi a putut purta şi tocuri.

„Așadar … am suferit în data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian și singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deși sunt o femeie care a avut si are opiniile celor mai reputați specialiști, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă.

Din fericire, diagnosticul corect nu a venit „prea târziu”, operația a decurs bine, iar a doua zi eram deja acasă. Intervenția a presupus o lună de repaus „de bun simț” și o verificare ulterioară. Nu, nu am avut dureri sau disconfort major și am purtat tocuri chiar de a doua zi”, a scris Iulia Albu pe blog.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest