Jean de la Craiova, la un pas de moarte, într-o explozie devastatoare: „Poate că astăzi cântam pe nori”

 

În cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Antena Stars, Jean de la Craiova a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre cum s-a aflat la un pas de moarte, din cauza unei explozii devastatoare.

Jean de la Craiova și-a pus sufletul pe tavă în cadrul interviului oferit pentru Antena Stars și a mărturisit că este o persoană credincioasă, mai ales după ce, de nenumărate ori, a scăpat la limită din ghearele morții.

Manelistul a povestit o experiență care l-a marcat și care l-a făcut să creadă și mai tare în existența lui Dumnezeu. Potrivit spuselor sale, pe data de 24 mai 2004 când a avut loc explozia de la Mihaileși în care zeci de oameni și-au pierdut viețile, trebuia să cânte la un eveniment din Buzău, care s-a amânat pe ultima sută de metri.

Jean de la Craiova a mărturisit că dacă nunta nu s-ar fi mutat pe ziua următoare, atunci ar fi fost nevoit să treacă pe drumul unde zeci de vietii au fost curmate din cauza exploziei devastatoare și nu are niciun dubiu că printre ei s-ar fi aflat și el.  

„Atunci când a fost explozia la Mihăilești, eu în ziua respectivă trebuia să mă întorc de la nuntă, pentru că trebuia să cânt la Buzău. Cu o săptămână înainte, m-au sunat oamenii că se amână nunta pentru a doua zi, dacă sunt liber.

Și Dumnezeu a făcut ca nunta să fie amânată pentru a doua zi. Dacă era să nu se amâne nunta, eu ajungeam în ziua respectivă, la coada de mașini acolo și eu fiind mai curios, mă duceam în față sa văd ce s-a întâmplat acolo. Și probabil la ora și momentul ăla mă aflam și eu acolo și poate ca astăzi cântam pe nori, dar s-a amânat a doua zi. Fix a doua zi am trecut pe acolo, am deviat puțin că era o groapă imensă. Dumnezeu ne iubește pe toți dar noi suntem așa cum suntem.”, a spus Jean de la Craiova pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest