Suma incredibilă cu care a fost păgubit Jean de la Craiova din cauza hackerilor: “Într-o zi mi-au luat tot!”

 

Recent, Jean de la Craiova a fost audiat la DIICOT, după ce a fost victima unei escrocherii de zile mari! Invitat în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, manelistul a dezvăluit care a fost suma incredibilă cu care a fost păgubit din cauza hackerilor!

Nume mari din showbiz-ul autohton precum Jean de la Craiova, Gabriel Dorobanțu și Denisa de la Bambi au fost implicate într-un scandal de proporții, picând victime unui nou tip de înșelăciune foarte periculos. Gruparea infracțională a acționat rapid și le-a clonat vedetelor datele personale, reușind să le retragă foarte mulți bani din conturi.

Jean de la Craiova a dezvăluit, în cadrul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars că a descoperit că este victima unei infracțiuni, într-o dimineață în care telefonul i s-a oprit pur și simplu.

“Telefonul s-a oprit și mi-a clonat cartela. A sunat acolo și a spus să îmi schimbe parola, a schimbat și din aplicație. Trebuie să lucreze instituțiile mai profesional. Unul care are vrăjeală bună păcălește. Eu m-am sesizat. Dimineața m-am sesizat. (...). Am sunat la compania de telefon că ce s-a întâmplat. Și mi-au spus că am făcut schimbare de SIM. Eu dacă vreau să schimb SIM-ul vin personal la dumneavoastră. Sunt fel și fel de oameni antrenați pentru așa ceva”, a spus Jean de la Craiova.

Potrivit spuselor artistului, hackerii au reușit să îi retragă din conturi suma de 200 de milioane, sumă care a fost recuperată ulterior, din fericire, după ce s-au sesizat autoritățile.

“Mi-au fost furați niște bani, 200 de milioane tot a luat. Într-o zi s-a întâmplat totul. (...) Mi-au fost restituiți banii la o lună de zile. Asta s-a întâmplat acum un an, dar abia acum i-au prins. (...) Au ales vedete pentru că suntem mai expuși. Au intrat în mail-ul meu și au trimis draft-uri de contract clienților cărora le-au cerut avans. Nu s-a ajuns mai departe. Ei căutau să intre în aplicații.”, a mai spus Jean de la Craiova.

Interpretul de muzică de petrecere a mărturisit că acum și-a schimbat toate parolele aplicațiilor pe care era logat, din teama de a nu cădea iar pradă escrocheriilor de acest gen.

“Am schimbat tot ce trebuie, e schimbat absolut tot. Nu am fost furat. Dar acum vreo 5-6 ani s-a întâmplat la fel, iar acel cineva reușea doar să încarce telefonul, cu 20 de euro, iar chestia a fost că eram la compania de telefonie. Iar atunci au sesizat ei, au blocat telefonul. Este o adevărată istorie.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest