Jocul pe care îl face Marius Elisei cu femeile din viața lui. Este sau nu definitivă despărțirea de Oana Roman?

 
+2 click pentru
galerie

Căile dragostei sunt extrem de încurcate, iar când vine vorba de Oana Roman și de Marius Elisei, cei doi nu fac deloc o excepție. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, anumite detalii ridică mari semne de întrebare legate de o posibilă împăcare în ceea ce îi privește.

În urmă cu cinci luni și jumătate, Oana Roman anunța că nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei și chiar destăinuirea vedetei a venit cu o serie de acuzații dure la adresa tatălui copilului ei, dar ulterior lucrurile s-au calmat între cei doi și au divorțat, la notar, pe cale amiabilă.

Mai mult decât atât, după ce au semnat actele de divorț, Oana Roman și Marius Elisei au filmat un video împreună în care au dezvăluit că vor rămâne prieteni și că se vor implica în mod egal în afacerea pe care au demarat-o în timp ce erau căsătoriți.

La scurt timp după, Oana Roman l-a făcut cu ou și cu oțet pe Marius Elisei, după ce a refuzat să le însoțească pe ea și pe fiica lor, Isa, într-o vacanță de câteva zile in Egipt. Motivul refuzului ar fi fost chiar noua iubită pe care bărbatul și-a făcut-o după despărțirea de vedetă, lucru care i s-a părut destul de deranjant fiicei lui Petre Roman.

Dar ce a pus pe toată lumea pe gânduri a fost faptul că înainte să scoată la iveală noua relație a lui Marius Elisei, Oana Roman publicase pe contul ei de socializare o imagine cu hainele fostului soț care au rămas in casa în care locuiau împreună, dând senzația că regretă despărțirea de bărbat.

Care este, de fapt, situația între Oana Roman și Marius Elisei, la câteva luni de la divorț? Rămâne să descoperim! Așa că stați pe www.antenastars.ro pentru toate detaliile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest