Reacția Oanei Roman, după ce a aflat că Marius Elisei iubește din nou: „Nu prea mai vrea să ne vedem. Îi e frică”/ VIDEO

 

După divorțul de Oana Roman, Marius Elisei se pare că și-ar fi găsit liniștea în brațele altei femei. Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, vedeta a recunoscut că nu îi place comportamentul pe care fostul soț l-a adoptat în ceea ce o privește atât pe ea, cât și pe fiica lor, Iza.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate, din cauza neînțelegerilor care au apărut in mariaj. Cei doi au divorțat pe cale amiabilă și au stabilit de comun acord să rămână prieteni de dragul fiicei lor, Iza, cât și de dragul amintirilor pe care le-au acumulat împreună de-a lungul căsniciei.

Cum a aflat Oana Roman că Marius Elisei iubește din nou

Potrivit spuselor Oanei Roman, Iza ar fi fost cea care i-ar fi spus că tatăl ei are o nouă relație. Vedeta a mărturisit că in momentul în care a aflat nu a avut nicio reacție, dar ideea că bărbatul nu va mai petrece atât de mult timp cu fiica ei o deranjează pe vedetă, mai ales că deja a existat un refuz din partea lui Marius Elisei.

Oana Roman a mărturisit că fostul soț a refuzat-o atunci când a fost rugat să li se alăture în vacanța din Egipt în care vor pleca, cu ocazia zilei de naștere.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show.

Oana Roman a mai spus că Marius Elisei nu și-a schimbat răspunsul nici în momentul în care i-ar fi enumerat beneficiile pe care o vacanță în trei le-ar avea pentru fiica lor, Iza.

„I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație”, a mai adăugat vedeta, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest