Jorge, vacanţă de coşmar! Cum a fost „curăţat” de mii de euro dintr-o lovitură, în Republica Dominicană

 
+2 click pentru
galerie

Este cunoscut faptul că Jorge este un împătimit al vacanţelor exotice! În căutarea a noi experienţe, artistul nu stă mult pe gânduri când îşi găseşte puţin timp liber şi îşi face bagajele şi pleacă în cele mai frumoase destinaţii.

În vacanţa de anul trecut, din Republica Dominicană, solistul George Papagheorghe (37 de ani), cunoscut sub numele de scenă Jorge a căzut pradă hoţilor. Vedeta a folosit un bancomat din zona în care era cazat, pentru a scoate câţiva bănuţi. Din nefericire, pe bancomatul pe care l-a folosit era montată o „maimuţă”, mai precis, un dispozitiv care i-a clonat cardul și i-a furat Pin-ul.

„Eram în vacanţă în Republica Dominicană cu familia şi am vrut să scot bani de la un bancomat. Atunci am rămas fără toţi banii de pe card pentru că pe acel bancomat era montată o «maimuţă»", a spus cântărețul pentru click.ro.

Şi pentru că o problemă nu vine niciodată singură, în momentul păţaniei, lângă bancomat a zărit un poliţist. Din dorinţa disperată de a găsi o soluţie, Jorge a apelat la ajutorul organului legii, doar că ce să vezi? Poliţistul era mână în mână cu hoţii.

„Când a ieşit cardul din bancomat, a ieşit cu tot cu «pisica» pusă în aparat şi mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Am pierdut atunci 16.000 de lei. Şi fix lângă bancomatul respectiv se plimba un «poliţist». M-am dus să-i spun ce am păţit şi să mă ajute să iau legătura cu banca, să opresc transferul, iar poliţistul a zis să îi dau lui «pisica» (aparatul care a ieşit din bancomat odată cu cardul). M-am prins imediat că ceva este în neregulă cu acel «poliţist» şi că probabil este mână în mână cu cei care mi-au furat banii. Atunci am aruncat pe jos dispozitivul şi am călcat pe el. Iar «poliţistul» era disperat că i-am distrus dispozitivul. Nu am făcut nimic atunci şi nu am mai recuperat nici un ban", a spus Jorge, conform click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest