Kamara, un luptător pentru fiul său! Ce sacrificii cumplite face artistul VIDEO

 

Atunci când vine vorba de fiul său, Kamara ar muta şi munţii din loc! Artistul a oferit detalii despre starea actuală de sanătate a micuţului Leon şi într-un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars a povestit cine i-a fost alături atunci când a avut cea mai mare nevoie.

Kamara este un tată dedicat şi luptător! Micuţul Leon urmează să aibă parte de cea de-a şasea intervenţie chirurgicală. Din declaraţiile artistului, fiul său a făcut progrese, dar adevăratele diferenţe pot fi sesizate abia după ce mai trec nouă luni, de la ultima operaţie.

„Perioada asta nu s-a terminat, pentru noi nu s-a terminat. E o perioadă în care avem foarte multe de făcut, e foarte multă treabă, foarte multă muncă, nu e o chestiune să treacă aşa peste noapte. Leon este la a şasea intervenţie, la care vom pleca acum în Turcia. A făcut progrese foarte mari şi zic că totul este spre bine. Abia după a şasea intervenţie, la nouă luni vedem care sunt adevăratele progrese. Acum vedem pe parte cognitivă, iar restul vom vedea în timp. Medicii sut optimişti din moment ce am trecut de prima intervenţie și ne-au spus că le putem face și pe celelalte. Înseamnă că totul este în regulă. (...) În momentul în care am concerte, stă la mama lui. Avem şi bonă care ne ajută. Fosta mea soţie, prietenii, bonele, mama, mama fostei mele soţii sunt persoanele care ne sunt alături” a mărturisit Kamara, în exclusvitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest