Kim Kardashian și Kanye West divorțează! Care a fost motivul separării dintre cei doi

 

Este oficial! Kim Kardashian și Kanye West divorțează! După numeroase speculații care au existat despre despărțirea celor doi, se pare că vedetele internaționale au depus deja actele de divorț, după șapte ani de mariaj! Care a fost motivul separării dintre cei doi și ce avere au de împărțit?

Chiar dacă de-a lungul timpului au tot existat zvonuri potrivit cărora mariajul dintre Kim Kardashian și Kanye West nu ar mai merge, de fiecare dată vedeta infirma speculațiile și le spunea celor care o urmăresc că deși au existat perioade dificile în cuplu, nu se pune problema unei despărțiri.

Iată că acum lucrurile stau altfel, iar Kim Kardashian a depus actele de divorț și a cerut să aibă custodie comună cu Kanye West în ceea ce îi privește pe cei patru copii pe care îi au împreună, potrivit reprezentanților vedetei, dar și ai Curții Supreme din Los Angeles.

Un apropiat de-al lui Kanye West a declarat pentru presa internațională că rapperul este devastat de situația în care se află, fiind una dintre cele mai crunte perioade prin care a trecut vreodată. Se pare că artistul se aștepta ca mariajul lui cu Kim Kardashian să ajungă la un final, dar în același timp spera ca lucrurile să se schimbe.

„Știa că vine, dar asta nu o face mai ușoară. Este o zi sumbră pentru el”, a spus sursa citată pentru revista People.

Motivul separării dintre cei doi ar fi fost chiar demersul lui Kanye West de a ajunge președintele SUA, stârnind o serie de controverse de-a lungul candidaturii sale și făcând foarte multe declarații care nu au pus-o deloc într-o lumină bună pe Kim Kardashian.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest