La ce vârstă și-a început Theo Rose viața sexuală și cum le-a dat vestea părinților: “Aveam trimitere la un medic ginecolog”

 

Apreciată pentru firea directă, Theo Rose a povestit cu lux de amănunte un episod din intimitatea vieții sale, astfel că a dezvăluit la ce vârstă și-a început viața sexuală, dar și cum le-a dat vestea părinților.

Theo Rose este o artista extrem de apreciată la momentul actual, fiind o adevărată revelație pentru industria muzicală românească. Iar pentru că este iubită de oameni atât datorită talentului muzical și a versatilitații artistice, dar și a atitudinii pozitive de-a dreptul molipsitoare, mulți își doresc să cunoască cât mai multe detalii din intimitatea vieții sale.

Iar cum vedeta întotdeauna ține cont de dorința publicului, Theo Rose a oferit amănunte despre viața sa sexuală. Artista a dezvăluit că primul partener sexual l-a avut la vârsta de 18 ani, iar ulterior a intrat într-o relație cu nepotul lui Nea Mărin.

”Eu am considerat că sunt destul de mare, deja împlinsem 18 ani. Ei știau cu cine sunt, știau că mergem unul pe la altul, eu am încercat să le transmit că s-a întâmplat asta, nu puteam să le spun că știți că am făcut dragoste.”, a spus Theo Rose.

Cât despre cum și-a anunțat părinții că nu mai este virgină, Theo Rose a recunoscut că mai mult a fost obligată de împrejurări, fiind nevoită să meargă la ginecolog din cauza unei probleme de sănătate cu care se confrunta la momentul respectiv.

”La un moment dat a fost o situație că aveam trimitere la un medic ginecolog, simțeam că ceva nu e în regulă. Am vorbit cu mama și i-am zis să vorbească la medicul de familie.”, a spus Theo Rose pe YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest