Maya, la plimbare în cărucior de fițe! Fetiţa lui Connect-R a ieşit în parc

 

Micuţa Maya se bucură din plin de vremea frumoasă! Mămica ei a scos-o la o plimbare prin parc, iar tăticul o răsfaţă cât cuprinde. Fiica de doar două luni a lui Connect-R a avut parte de o ieşire pe cinste la iarbă verde. Şi cum o fetiţă de vedetă are parte de tot ce e mai frumos, Maya este mândra proprietară a unui cărucior, de fiţe!


Într-o ţinută lejeră şi cu un zâmbet discret, Misha a ieşit la aer. Sătulă să stea în casă, mai ales că acum s-a împrimăvărat, frumoasa soţie a lui Connect-R a luat căruciorul de mâner şi a scos-o pe micuţa Maya în parc.


Dacă, până nu demult, pozele cu fetiţa, pe care tinerii părinţi le tot postau pe facebook, erau făcute ba în dormitor, ba în sufragerie, a venit timpul ca mica prinţesa să iasă-n lume.


„Nu mi-am luat concediu de la naşterea Mayei, dar, atât cât pot, stau cu ea. Încerc să le fac pe toate şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, reuşesc. Atât eu, cât şi Misha îi cântăm. Eu îi compun pe loc linii melodice."


Cei doi părinţi au în plan să îi aducă pe lume un partener de joacă micuţei, dar nu se grăbesc prea tare. Ar mai vrea un băieţel, însă mai au răbdare. Deocamdată, toată grija i-o poartă primului lor copil.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest