Laura Cosoi, în culmea fericirii! Primele declaraţii după ce a anunţat că este însărcinată, din nou/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Momente de fericire maximă în familia Laurei Cosoi! Vedeta a anunţat, printr-o postare pe una de reţelele sociale pe care este activă, că este din nou însărcinată. A încărcat câteva poze cu ecografia în mână, lângă soţul ei şi micuţa Rita, la care a adăugat şi o descriere emoţionantă.

Ce cadou poate fi mai frumos pentru o femeie, decât un copilaş? În dimineaţa zilei de 8 martie, Laura Cosoi a dat marea veste! Actriţa a dezvăluit că urmează să mai aducă pe lume încă un membru al familiei.

În corpul texului pe care l-a scris, Laura Cosoi a dezvăluit că va avea tot o fetiţă, din ceea ce putem deduce că sarcina este destul de avansată şi că a reuşit să îşi ţină bucuria câteva luni. Iar bucuria imensă nu este doar pentru ea și soţul ei, ci şi pentru prima lor fetiţă, Rita, care îşi dorea extrem de mult să abă o surioară.

"Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc", a scris Laura Cosoi pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest