Laura Cosoi, mamă pentru a treia oară? Ce a spus vedeta: „Mai facem loc”

 

Deși se pregătește pentru botezul celei de-a doua fetițe pe care a născut-o în plină pandemie de coronavirus, Laura Cosoi a dezvăluit că își dorește să devină mămică pentru a treia oară.

Laura Cosoi și soțul ei sunt în focul ultimelor pregătiri pentru creștinarea micuței Vera. Evenimentul va avea loc în Maramureș, astfel continuând tradiția, dat fiind că și prima lor fiică, Rita a fost botezată în aceeași zonă a țării și va avea loc în cursul săptămânii viitoare.

La botez vor fi prezente numai cele mai apropiate persoane ale familiei, iar vedeta este extrem de entuziasmată de idee.

„Ne pregătim de botez. Vom pleca din București, în sfârșit, o ieșire. Vom merge în Maramureș. Abia așteptăm! Săptămâna viitoare ne pornim. O să fie ceva în natură, foarte restrâns, cu familia” a spus Laura Cosi, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce a spus despre un al treilea copil?

În cadrul aceleași emisiuni TV, în care a facut dezvăluirile despre botez, Laura Cosoi a vorbit și despre cum se descurcă în rolul de mămică a două fetițe mici. Deși trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, vedeta a recunoscut că sunt momente când îi este dificil, însă alături de soțul ei, reușește să răzbată.

Astfel că desi există dorința de a mai avea un al treilea copil, Laura Cosoi a mărturisit că va mai aștepta o perioadă până când Rita și Vera vor crește.

„Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine. Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea” a dezvăluit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest