Laura Giurcanu se întoarce în America Latină: ”Abia aștept”

 

Câștigătoarea America Express a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars unde va pleca în vacanță.

Laura Giurcanu este o mare amatoare de vacanțe extravagante. În această vară se va întoarce în America de Sud, după ce a câștigat cunoscutul show de la Antena 1, alături de Sânziana Negru. Influencerița va pleca pe o insulă din apropierea Columbiei, alături de sora ei. Laura Giurcanu are o relație foarte apropiată cu sora ei, astfel că cele două au decis să exploreze împreună noua destinație în care vor călători. Influencerița este nerăbdătoare să aibă parte de experiențe noi!

”Plec chiar mâine, la jumătatea lunii în Columbia și abia aștept. Merg pe o insulă foarte remote cu sora mea, cu o colaborare cu un brand care mie îmi place foarte mult și abia aștept. Sunt foarte încântată”, a declarat Laura Giurcanu, la Antena Stars.

Vedeta a vorbit și despre calitățile pe care trebuie să le aibe bărbatul care ar putea-o cuceri: ”Sincer, chiar am avut discuția asta cu prietenele la o masă de fete și ne gândeam cum ar trebui să fie. Și sincer înainte de cum ar trebui să arate, ar trebui să fie foarte amuzant. Cel mai important. Deci dacă te face să râzi, jumătate e rezolvat. Și după aia să fie un om bun. Asta este cel mai important. Să fie un om bun, care să râdă, care să te facă să râzi, să simți bucurie în preajma lui”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest