Laurenţiu şi Oana, comentarii la adresa Nicoletei de la Dragoste fără secrete: „Sunt curioasă dacă o să se înţeleleagă cu Alexandru”

 
+2 click pentru
galerie

Concurenţii de la „Dragoste fără secrete”, Laurenţiu şi Oana şi-au creat un mic „platou” în apartament, unde discută despre toate problemele concurenţilor. În vizorul lor a intrat chiar Nicoleta, una dintre cele mai controversate prezenţe ale emisiunii.

După ce iniţial s-a înscris în experimentul de televiziune cu Mădălin, Nicoleta a sfârşit prin a se muta cu Alexandru, cel după care a vărsat lacrimi de crocodil încă de la începutul competiţiei. Lucru care a ridicat nenumărate semne de întrebare vizavi cum se vor înţelege cei doi, acum că formează un cuplu.

Deşi majoritatea concurenţilor sunt sceptici în ceea ce priveşte relaţia cuplului nou format Nicoleta şi Alexandru, Oana este de părere că vor fi mai puternici şi mai de temut împreună.

„Cred că o să fie mai puternici împreună. Sunt curioasă să văd dacă acum că i s-a împlinit dorinţa, dacă o să se înţeleagă cu Alexandru. Chiar am întrebat-o cum o să înţeleagă cu Alexandru şi a zis că se va înţelege mai bine, datorită comportamentului cald.” a spus Oana

„Ne bucurăm că s-au mai liniştit apele şi că avem timp să vorbim de lucruri mai frumoase, de viaţa, de familie. (...) Nicoleta şi Alexandru ştiu mai bine ce au de făcut” a declarat Laurenţiu

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.

Bianca Sârbu, noua prezentatoare a emisiunii „Dragoste fără secrete”

Bianca Sârbu este noua prezentatoare a experimentul de televiziune „Dragoste fără secrete”. Iuliana Călinescu i-a predat ştafeta aceștia, din cauza unor proiecte numeroase care nu au putut fi amânate. Noua moderatoare a fost întâmpinată de concurenţi cu braţele deschise, dat fiind că va fi alături de aceştia pe tot parcursul competiţiei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest