Laurenţiu şi Oana, conflict fără precedent la „Dragoste fără secrete”! Vor să părăsească emisiunea? „Vii să îmi zici nişte porcării” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Ultimul task le-a dat mari bătăi de cap concurenţilor. Iar din cauza asta, tensiunile au atins cote maxime şi în interiorul cuplurilor de la „Dragoste fără secrete”. De data aceasta, cei cuprinşi de energiile negative au fost Laurenţiu şi Oana.

După ce au fost separaţi: băieţii într-un apartament şi fetele, într-o altă locuinţă, au apărut din ce în ce mai multe nemulţumiri, atât din partea fetelor – în ceea ce priveşte convieţuirea împreună, cât şi din partea partenerelor la adresa celor cu care s-au înscris.

Băieţii s-au adaptat din prima seară a task-ului, iar pentru ei, mutatul împreună a reprezentat momente de distracție şi de relaxare. Pe cealaltă parte, fetele s-au certat din prima clipă din cauza tabieturilor pe care le aveau fiecare.

Iartă că acum energiile negative au acaparat-o şi pe Oana care, ori de câte ori se întâlnea cu Laurenţiu, la filmări, îl ataca şi îi reproşa faptul că ea nu se simte deloc bine în ambientul în care este obligată să stea. Ajuns la capătul răbdării, Laurenţiu nu a mai putut suporta şi a contraatacat:

„Eşti femeie de 30 de ani şi vii sa îmi zici nişte porcării. Am pretenţii de la tine. Nu să vii să îmi spui pe balcon şi să îmi spui că îţi doreşti să ajungi la injecţii. Şi Edith a venit aici şi s-a confortat ok. Şi ea a a fost obosită. Vii şi discuţi, de la deranj până la lucrurile alea. Ai zis că ţi-ai dori să ajungi la injecţii. Ştii bine că ai răutate, ai recunoscut de atâtea ori. Eu cred că m-am comportat frumos cu tine. Nu îţi dă voie să zici nişte lucruri, ai făcut feţe şi ai zis pe balcn, ce ai ai zis. Băi, omule, eu ţi-am zis cum a fost seara pentru mine. M-a durut rău şi nu m-am putut mişca. Nu te-a interesat de mine. Pot duce task-ul până la capăt.(...) Dacă ai nişte task-uri pe care nu le poţi duce până la capăt, nu e vina mea. M-am adaptat dar vreau să fie bine pentru amândoi, fapt pentru care vreau să revenim. Nicio altă persoană nu s-a răzbunat pe iubitul ei.” i-a spus Laurenţiu, Oanei.

Oana a explicat starea pe care a avut-o şi de ce atacurile la adresa lui Laurenţiu au fost atât de dure:„M-am simţit nesprijinită în această problemă. Ştiu că şi el are o problemă cu spatele şi acolo a fost punctul sensibil al discuţiei. Cred că a fost ceva de genul că o să ajungi şi vineri pe injecţii. Şi am pus punctul pe i.”

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest