Laurette se pregătește să devină mamă pentru a doua oară: “O să fie frumos să aibă un frățior sau o surioară”/ VIDEO

 

Laurette se pregătește să devină mama pentru a doua oară! După ce a confirmat împăcarea cu iubitul fotbalist, vedeta a făcut și primele declarații despre un frățior sau o surioară pentru micuța sa, Serena!

Laurette este mai fericită ca niciodată! În ciuda relației cu năbădăi pe care o are cu senegalezul Magaye Gueye, dat fiind că povestea lor de dragoste a fost presărată cu multe împăcări și desparțiri, vedeta a mărturisit că și-a găsit liniștea alături de sportiv.

“Iubirea e frumoasă, adică dacă îți găsești jumătate și sufletul pereche, iubirea este cel mai frumos sentiment pe care îl poate trăi o persoană. Aș putea zice că da, dar e greu. Iubirea asta este complexă. Poți să fii îndrăgostit. Doar că fluturașii ăia nu țin mult și trebuie să fii un cuplu puternic, ca să poți face provocărilor. Tot mai multe cupluri se despart chiar dacă au copiii, chiar dacă nu. Tentațiile sunt mari. Atunci când suntem tineri, frumoși, cunoscuți, e foarte greu să le faci față provocărilor.”, a spus Laurette.

Laurette se pregătește să devină mamă pentru a doua oară

Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit că își dorește să devină mamă pentru a doua oară, atât pentru sentimentul pe care i l-ar oferi un nou-născut, cât și pentru faptul că fiica ei, Serena, ar avea un partener de joacă și un sprijin pe viitor.

„Vreau să fiu un om fericit și sănătos și să fiu fericită așa cum sunt acum, chiar sunt fericită și nu am mai fost de foarte mult timp așa. Vreau să am un băiețel și încerc să îi explic Serenei că e bine să ai un frate, pe cineva ca să nu fii singur. Vreau să o fac singură că e frumos să aibă un frățior sau o surioară.”, a mai spus vedeta pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest