Lavinia Pîrvă a vorbit despre operaţiile estetice, fără perdea: „Mă simt obligată să explic”!

 

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine din showbiz-ul românesc! După ce a devenit mămică a pus câteva kilograme în plus, dar le-a dat jos cu rapiditate pentru a reveni la silueta de altă dată.

Este pusă pe schimbări mari! După ce a topit kilogramele extra pe care le-a căpătat în timpul sarcinii, Lavinia Pîrva a apelat la câteva intervenţii estetice. Fanii au observat imediat acest aspect, aşa că în urma întrebărilor şi curiozităţilor din partea admiratorilor săi, artista a decis să vorbească deschis despre intervenţiile estetice, cu scopul de a lămuri situaţia.

Prin intermediul unui mesaj postat pe instagram, Lavinia Pîrva a mărturisit că nu a apelat la operaţii estetice, ci singura intervenţie pe care şi-a făcut-o a fost introducerea acidului hialuronic în buze, la recomandarea medicului specialist. Totodată, artista a dezvăluit că este într-un program de remodelare şi rejuvenare facială şi corporală.

Lavinia Pîrva a ţinut să precizeze că îşi iubeşte corpul şi consideră că orice femeie ar trebui să aibă grijă de imaginea ei: "În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac ,deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată fată de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică !!!! Când va fi nevoie și medicul specialist va consideră că trebuie, poate o voi face!” a scris Lavinia Pîrva pe instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest