Lavinia Pîrvă, mesaj emoţionant la câteva ore, după ce a născut! Soţia lui Ştefan Bănică Jr este în culmea fericirii!

 
+3 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva este o femeie împlinită şi nu îşi mai încape în piele de fericire! Vedeta şi-a ţinut în braţe pentru prima dată bebeluşul, pe Alexandru Bănică, aducând în familia Bănică, o mare bucurie!

La numai câteva ore de când a dat naştere, soţia lui Ştefan Bănică Jr. este extrem de fericită şi mai împlinită ca niciodată! Artista a avut o primă reacţie pe reţelele sociale, unde a transmis un mesaj de mulţum ire medicului care a acompaniat-o pe toată perioada intervenţiei.

"El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-aş duce până in pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu această minune numită naștere! Acesta este un om căruia nu am cuvinte să îi mulţumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!! Multumim, Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat, Alexandru Banică!❤️❤️❤️", este mesajul transmis de Lavinia Pîrva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest