Le dă peste nas cârcotaşilor! Cristina Ich, replici acide pentru comentariile răutăcioase la adresa fizicului ei: „Cum aţi gândit-o?”

 
+3 click pentru
galerie

Nu a mai suportat şi a spus tot adevărul! Cristina Ich şi-a întrerupt vacanţa în care se află cu Alex Piţurcă şi nişte prieteni, pentru a răspunde comentariilor răutăcioase făcute de hateri pe reţelele sociale, despre intervenţiile estetice pe care le-a suferit.

Christina Ich le dă peste nas cârcotaşilor! Aflată în vacanţă cu Alex Piţurcă şi nişte prieteni, şatena a făcut senzaţie pe plajele însorite atunci când şi-a făcut apariţia în costum de baie. Şi ce costum! Dintr-o singură piesă, cu imprimeu leopard, cu decolteu adânc şi nişte decupaje interesante pe laterale. Şatena arată demenţial la doar câteva luni după naştere, aşa că a postat poze şi clipuri în tot felul de poziţii provocatoare.

Cum şi-a făcut apariţia în costum de baie, urmăritoarele au şi bombardat-o cu tot felul de întrebări, care de care mai interesante. Însă Cristina şi-a luat şi în vacanţă rolul de influencer în serios şi le-a arătat doamnelor şi domnişoarelor care este poziţia corectă pentru a ieşi perfect în poze.

Însă au existat şi cârcotaşi, care au acuzat-o pe frumoasa şatenă că ar fi apelat la diverse intervenţii estetice, că parcă arată prea bine

„Alex, unele au impresia că mi-am injectat în fund. Păi, şi nu e aşa? Cum aţi gândit-o pe asta? Adică nu-ţi faci nimic la faţă, buze nas, dar îţi pui în fund? Cum aţi gândit-o? Că sunt foarte curioasă. De ce măi, fetelor sunteţi unele atât de rele? De ce măi, fetelor?” a spus Cristina Ich, în cadrul unui filmuleţ pe instagram.

Dar frumoasa Cristina nu se lasă afectată de comentariile răutăcioşilor. Fericirea se citeşte pe chipul ei şi nici nu ne mirăm. Relaţia dintre ea şi Alex Piţurcă pare să meargă din ce în ce mai bine. Cei doi îndrăgostiţi râd şi se joacă ca doi adolescenţi şi ne fac să spunem că sunt un cuplu perfect.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest