Lena lui Enche a răbufnit! Cum a răspuns după ce a fost făcută „sclavetă cu lavetă”, de o domnișoară de oraș!

 

Lena Enache tună și fulgeră după ce o anume domnișoară de oraș a încercat să se bage în familia ei și a spus anumite lucruri la adresa ei. Iată că a venit și răspunsul!

„Aviz domnișoarei, fostă doamnă care vorbea și râdea că sunt sclaveta cu lavetă a lui Enache”. Nu știu cum să îți zic, dar eu, familia și copilașii mei nu vom muri niciodată de foame! Pam-pam.” a scris Lena Enache.

Blondina a ținut să transmită un mesaj dur tuturor domnișoarelor și doamnelor care au supărat-o de-a lungul timpului. Un mesaj... „mai cu perdea”.

„COVID-19 o să pună o pauză pe cultura ambalajului. Aparențele n-o să mai reprezinte nimic o lungă perioadă de timp. Asta pentru că n-o să mai fie suficienți bani ca să le întrețină și nici suficiente poziții sociale. O să se-ntoarcă ierarhiile cu susul în jos.” a completat blondina

Și atenție! Dacă s-a pornit, Lena este greu de... oprit! Partenera de viață a lui Enache a continuat mesajul prin a sublinia faptul că bunurile materiale în care au fost investite sume de bani fabuloase, nu mai au absolut nicio valoare.

“COVID-19 o să demonstreze că degeaba ai dat 200 de euro pe un tricou și 200 de euro pe o pereche de adidași ca să fii validat social. Stând în casă, nu te mai vede nimeni în fara aragazului, care râde de tine că ești bătut în țeastă și habar n-ai să-l aprinzi și a frigiderului care râde de tine că plătești mai mult pe o pereche de adidași, decât pe produsele alimentare din el” a mai spus Lena.

Însă nu este pentru prima dată când Lena vorbește despre răutățile la adresa ei. Blondina a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars, că toate criticile nu au făcut nimic altceva decât să închege și mai mult povestea de dragoste pe care o trăiește cu celebrul fotbalist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest