Lenna Horvath susține că penthouse-ul ei este bântuit: „De când am aruncat păpușa...”

 

Cântăreața cu ochi de diamant a ajuns să fie terorizată în propria casă. Manelista susține că în vila ei de jumătate de milion de euro se întâmplă fenomene paranormale. Declarații exclusive la Antena Stars.

 

Lenna Horvath locuiește într-o vilă ultra-moderă, de 500.000 de euro, dar nu se simte deloc în largul ei. În special noaptea, când spune că în casa ei se întâmplă tot felul de fenomene paranormale. Manelista a ajuns la concluzia că penthouse-ul de jumătate de milion de euro în care locuiește ar fi bântuit. Femeia a avut parte de clipe de groază după miezul nopții. Ea a povestit coșmarul prin care trece în exclusivitate la Antena Stars.

 

”M-am speriat îngrozitor. (...) Am cumpărat în urmă cu două săptămâni o păpușică din târg. Nu s-a întâmplat absolut nimic în primul moment până ieri noapte. Pisicile mele au făcut foarte urât. S-a ridicat tot părul pe pisică, s-au auzit zgomote ciudate și când am venit în bucătărie, păpușa nu mai era aici unde o pusesem, era pe colțul celălalt. Nu am mutat-o. Mut lucrurile de aici doar în momentul în care șterg praful. Pisica tot vine aici, se urcă și tot aici stă, de când am aruncat păpușa.”, a declarat Lenna Horvath pentru Antena Stars.

 

O prietenă a cântăreței cu ochi de diamant, care a înnoptat în vila ultra-modernă, a confirmat povestea Lennei: ”Eram și eu cu cățelul, cățelul a început să latre, era 02:30, cățelul era foarte agitat și lătra chiar în zona asta, apoi a fugit în dormitor foarte speriat. Ne-a dat de înțeles că sunt niște semne paranormale. (...) Era o păpușă din porțelan, o păpușă de colecție. Am aruncat-o. Ce mi s-a părut mie ciudat la păpușă. Era blondă cu ochi albaștrii (...) dimineața avea parcă ochii diferiți. M-am uitat atentă la ea și m-am speriat îngrozitor. Se simte o energie rece.”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest