Lidia Buble, pregătită să devină mămică! A ales numele fetiţei sale! VIDEO

 

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cu un început controversat al relaţiei, cei doi le-au demonstrat tuturor că atunci când dragostea există, nimic nu o poate învinge. Tocmai de aceea, mulţi s-au întrebat când urmează să facă pasul cel mare, dar şi când va apărea un copilaş.

Lidia Buble este o prezenţă extrem de activă online, iar pentru că întotdeauna îşi ţine fanii la curent cu detaliile din viaţa sa, artista a organizat un Q&A pe instagram. Frumoasa blondină a răspuns celor mai picante şi interesante întrebări, adresate de admiratorii săi. Una dintre ele a fost cea pe care o aşteptau cu toţii: dacă îşi doreşte să aibă copii, iar răspunsul a venit imediat. Şi nu doar atât! A dezvăluit şi cum o să se numească prima fetiţă pe care o va naşte: „Când vine vorba despre copii sunt disperată. Nu-mi doresc un copil, nici doi, nici trei, nici zece, nici unsprezece, nici doisprezece, mai mulți. (...) Mereu mi-am dorit ca atunci când voi face o fetiţa, să îi pun numele <<Rahela>>, după numele mamei mele, dar deja o cumnată mi-a luat-o înainte, dar aş vrea să îi pun <<Hadasa>>, că îmi place mult.”, a spus Lidia Buble pe instagram.

Lidia Buble şi Răzvan Simion, amănunte picante din relaţie

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Lidia Buble şi Răzvan Simion au dat cărţile pe faţă şi au mărturisit care dintre ei este cel mai gelos, dar şi care este secretul longevităţii relaţiei lor.

„Da. E cineva care a zis nu la fazele astea? Sunt gelos. Acolo unde nu există, înseamnă că iubirea s-a stins demult. Să nu crezi că ne sufocăm. Fiecare îşi are cariera lui, viaţa ui. Să nu crezi că stăm unul cu altul, până ne ies ochii de nervi. Ea are mult de mers prin ţară, ea lucrează mai mult noaptea. Eu dimineaţa trebuie să fiu la program. Mai stau prin studio-uri cu ea, dar cât îmi permite şi mie ficatul, vârsta şi programul.” a spus Răzvan Simion.
„Sunt şi eu. Dar e doza aia frumoasă de gelozie, doza care ar trebui să existe în fiecare relaţie.” a completat Lidia Buble, în cadrul interviului pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest