Liviu Vârciu a ajuns la sapă de lemn! A rămas fără niciun sfanţ după ce a pierdut un pariu!

 
+2 click pentru
galerie

Liviu Vârciu a fost sărăcit de cea mai mare nebunie a vieţii lui! Vedeta a băgat toţi banii familiei, într-un pariu riscant, pe care l-a pierdut! Chiar dacă nimeni nu se mai înţelege cu el, actorul susţine că nu are de gând să se lase, aşa că şi-a făcut un plan!

Face ce face şi atrage toată atenţia asupra lui! Liviu Vârciu a băgat toţi banii în noul proiect care să apară, în curând, în cinematografe. Chiar dacă suntem siguri că v-aţi prins despre ce e vorba, ţinem să menţionăm faptul că actorul a jucat într-un film în care a investit enorm, care se anunţă a fi o comedie românească fantastică.

După cum a mărturisit în repetate rânduri, pasiunea cea mai mare a lui Liviu Vârciu este actoria, iar pentru a-şi vedea visul împlinit, actorul a scos toţi banii din casă şi i-a băgat în producţia filmului, fapt care l-a dus la sapă de lemn.

Mai mult de atât, Liviu Vârciu a pierdut şi un pariu. La sfârşitul anului 2019, vedeta şi un prieten de-al său au făcut un pariu cu Dan Capatas, în direct. Conform, regulilor dacă prietenul lui Vârciu termina de vopsit un autoturism până pe 15 februarie, Dan Capatos era nevoit să-l lase la cârma emisiunii, pentru o seară, iar Liviu să scoată din buzunar 1% din încasările filmului! Lucru care s-a şi întâmplat!

„Noi am aflat, alături de toţi ai mei din casa de producție, că este cu două saptămâni înainte (lansarea Miami Bici). Important este ca cei care vin la acest film,s ă plece cu un zâmbet pe buze şi sa spună că am reuşit să facem un film care i-a destins. Banii i-am dat deja, nu mai sunt dator la nimeni. Lucrurile astea frumoase cu care rămâi, că poate fac partea a doua şi mă îmbogăţesc. Că acum m-am ruinat. Trebuie să vină toată populaţia la film ca să îţi dau ţie 100 de mii de euro.” a spus Liviu Vârciu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest