Loredana Chivu a vrut să se sinucidă, din cauza depresiei! Prin ce dramă trece blondina: „E oribil de greu” VIDEO

 

Loredana Chivu trece prin momente grele! După ce a dezvăluit că se confruntă cu depresia de o bună bucată de timp, blondina a postat un mesaj care i-a speriat pe admiratorii săi, date fiind episoadele în care a încercat să îşi ia viaţa.

Fosta asistentă TV a răbufnit şi a dezvăluit starea în care se află la ora actuală! Loredana Chivu a mărturisit că trece printr-o perioadă extrem de grea, din cauza oamenilor care au dezamăgit-o, chiar dacă ea a încercat să le ofere tot ce a avut mai bun. Totodată, fosta asistentă tv a mărturisit că în ciuda faptului că a primit multe lovituri de la oamenii pe care i-a iubit, nu s-a putut schimba, chiar dacă a încercat.

"Şi mă lupt cu mine să fiu altfel.. pentru că bunătatea mea mi-a adus doar nefericire! Şi nu mi-e rușine să recunosc! Ştiu că mulți vă bucurați de răul meu, dar nu mă interesează absolut nimeni și nu mă ajută cu nimic să mimez o fericire falsă! Am o Cruce grea de dus! Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu și trec în continuare și va spun sigur că e oribil de greu! Îl am pe Dumnezeu, familia mea și atât! Nu mai cred în nimeni și nimic! Şi cel mai rău este că mi-am pierdut speranța! L.C", este o parte din mesajul postat pe reţelele de socializare de Loredana Chivu.

Din păcate, nu este prima dată când blondina se confruntă cu astfel de perioade în viața sa – când nu mai vede luminița de la capătul tunelului. Loredana Chivu a mai avut în trecut stări depresive, din cauză cărora a ajuns să fie dependentă de somnifere, încercând să se sinucidă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest