Loredana Chivu, mutilată din cauza unei intervenții estetice nereușite! Cere daune morale de 300.000 de euro!

 

Loredana Chivu se pregătește să dea în judecată o clinică de înfrumusețare, după ce a fost mutilată din cauza unei intervenții estetice nereușite. Fosta asistentă TV își caută dreptatea în justiție și nu se lasă până când nu i se va da câștig de cauză!

Este cunoscut faptul că Loredana Chivu este o veterană a operațiile estetice. Pentru că și-a dorit să arate ca o păpușa Barbie, fosta asistentă TV a trecut pragul clinicii medicului estetician de nenumărate ori, însă întotdeauna a ieșit de acolo mulțumită de rezultatele obținute.

Lucru care nu s-a mai întâmplat și de această dată. Potrivit informațiilor din presă, Loredana Chivu a suferit o intervenție estetică ce a avut repercursiuni asupra sănătății sale, astfel că se pregătește să dea clinica în judecată și cere daune morale de 300.000 de euro.

Contactată de reporterii Antena Stars, fosta asistentă TV a mărturisit că nu își dorește să ofere prea multe detalii despre procesul pe care îl va deschide împotriva clinicii în cauză, dar a ținut să precizeze că este dispusă sa meargă până în pânzele albe pentru a i se face dreptate!

A fost pusă la zid din cauza aspectului fizic

Așa cum vă ziceam la începutul articolului, Loredana Chivu este o veterană când vine vorba de intervenții și operații estetice, lucru care a atras de-a lungul timpul foarte multe critici din partea celor care o urmăresc.

În timp ce ea este mândră din cale-afară de modul în care arată, internauții care au văzut ultimele poze postate de ea pe contul său de socializare nu au aceeași părere și au pus-o la zid pentru fizicul său, comparând-o chiar cu un robot.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest