Loredana Chivu vrea să renunțe la aspectul tunat! Ce intervenție își va face: „Îmi doresc un aspect mai natural”

 

Loredana Chivu nu mai vrea să fie „Păpușica Barbie” a showbiz-ului autohton! Fosta asistentă TV a anunțat că vrea să renunțe la aspectul tunat care a consacrat-o și să mizeze pe un look mai... natural!

Loredana Chivu este o veterană a operațiilor estetice! Fosta asistentă păcătoasă a trecut de nenumărate ori pragul cabinetului medicului estetician pentru fel și fel de intervenții ca să arate cât mai sexy, dar iată că acum, blondina își dorește un look mai natural.

Blondina a vorbit despre noua intervenție la care va fi supusă, în exclusivitate la Antena Stars, unde a ținut și să menționeze faptul că transformarea ei este cauzată de problemele grave de sănătate cu care se confruntă la ora actuală.

Ce intervenție își va face Loredana Chivu

Este vorba doar de injectări, nu mă operez. Ce are nevoie tenul meu, hidratare și puțină conturare la față, pentru că trecând prin acea problemă de sănătate e normal că ți se schimbă puțin fața. Trebuie un pic reparat. (...) E o schimbare radicală pentru că o să arăt nemachiată ca și cum aș fi machiată, oarecum. Este doar un conturing al feței, a spus Loredana Chivu.

Mai mult de atât, Loredana Chivu a mărturisit că intervenția o va ajuta să aibă un aspect al feței mult mai natural decât acum. Cât despre operațiile estetice pe care le-a suferit până în prezent la nivelul chipului, fosta asistentă TV a dezvăluit că nu au fost atât de multe precum se vehiculează.

„Bineînțeles că îmi doresc un aspect mai natural. Toată lumea își dorește un aspect mai natural, de aceea nu mi-am mai pus buze, nu mi-am mai făcut lucruri... Oricum, eu la față nu mi-am făcut mare lucru, în afară de rinoplastie și mărire a buzeor și în afară că îmi fac tratamente pentru întreținerea tenului”, a explicat fosta asistentă TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest