Loredana Chivu și-a scos coastele pentru o talie de viespe? „Fiecare face ce vrea cu viața lui”

 

Este una dintre cele mai tunate dive din showbiz, dar și una dintre cele mai asumate. Astfel că, recent, Loredana Chivu a dezvăluit dacă și-a scos coastele pentru a se bucura de o talie de viespe, după ce s-a tot zvonit că încearcă să ascundă intervenția suferită.

Nu este pentru prima dată când Loredana Chivu intră în atenția tuturor prin operațiile estetice pe care le-a făcut pentru a deveni o păpușă Barbie veritabilă. Însă un zvon precum că și-ar fi scos coastele pentru o talie de viespe a făcut-o să explodeze și să dezvăluie tot adevărul despre aspectul fizic.

”Pentru fetele care vorbesc, despre coaste scoase, nu am așa ceva, asta e talia mea, mi-am făcut o liposucție la abdomen, eu sunt o femeie asumată, mereu v-am spus ceea ce am făcut, spre deosebire de altele. Fiecare face ce vrea cu viața lui și nu e obligat să dea explicații. În ultimul timp tot aud că mi-am scos coaste, dar să nu exagerăm. Fetelor, fiți mai relaxate, lăsați invidia.”, le-a spus Loredana Chivu celor care o urmăresc în mediul online.

Clar și răspicat, Loredana Chivu a infirmat toate zvonurile precum că ar fi apelat la vreo procedură pentru a se bucura de o talie minusculă și le-a sfătuit pe cele care o urmăresc și care o acuză de lucruri false să renunțe la sentimentele negative pe care le nutresc împotriva ei și să se... relaxeze.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest