Loredana Chivu, poveste de dragoste interzisă cu un bărbat însurat! Cum își face de cap pe banii milionarului/ VIDEO

 

Loredana Chivu trăiește o poveste de dragoste puțin... interzisă, cu un bărbat însurat! Chiar și așa, bomba sexy nu spune nu cadourilor și vacanțelor exclusiviste pe care milionarul i le oferă pe tavă, iar noi avem toate detaliile!

Loredana Chivu se numără printre cele mai focoase prezențe feminine din showbiz-ul autohton! Blondina este remarcată oriunde se află, grație aspectului fizic de zeiță pe care medicul estetician i l-a lucrat din plin.

Loredana Chivu, poveste de dragoste interzisă cu un bărbat însurat!

Potrivit surselor Spynews.ro, Loredana Chivu și-ar fi găsit liniștea în brațele unui bărbat însurat. Dar nu doar liniștea, ci și confortul financiar, dacă e să luăm în calcul toate cadourile exclusiviste și vacanța de vis din Dubai pe care le-a primit pe tavă de la milionar.

Mai mult de atât, potrivit acelorași surse, se pare că plecarea în Dubai nu ar fi fost achiziționată doar pentru Loredana Chivu, ci și pentru cele două bune prietene ale sale, Simona Trașcă și Ana Maria Mocanu, pentru care ar fi închiriat un întreg penthouse.

De ce nu se afișează niciodată cu iubiții săi

În urmă cu ceva timp, Loredana Chivu a dezvăluit care este motivul pentru care nu se afișează cu partenerii de care se îndrăgostește: „Dacă nu mi-am afișat faptul că am o relație sau nu, înseamnă că știe eu motivul și că vreau să mă asigur că rămân cu omul respectiv. Dacă eu nu sunt sigură pe bărbatul respectiv, cel mai bine este să păstrez eu pentru mine relația. Asta nu înseamnă cu sunt o femeie neîmplinită în acest capitol”, a explicat Loredana, la „Star Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest