Loredana Chivu şi-a găsit alesul, iar acum se pregăteşte să devină mamă! Cine a făcut-o să uite de toată suferinţa/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Loredana Chivu a spus totul despre bărbatul care a făcut-o să uite chinurile din fosta relaţie. Mai mult de atât, se gândeşte chiar să devină mamă alături de el.

A răsărit soarele şi pe strada Loredanei Chivu! După multe decepţii în dragoste, iată că blondina şi-a găsit sufletul pereche şi este mai fericită ca niciodată. Fosta asistentă TV a mărturisit că lecţile de viaţă pe care le-a învăţat din trecutul amoros i-au fost de ajutor, în selectarea celui mai potrivit partener pentru sufletul ei.

„Am învătat din lecţiile trecutului. Dacă nu sunt sigură pe sentimentele bărbatului este mai bine să păstrez relaţia pentru mine, dar asta nu înseamnă ca sunt neîmplinită la acest capitol. Sunt cu cineva. Mereu am fost o femeie curtată. Am avut traume în trecut pe care încerc să le arăt cât mai puţin. Eu mereu sufeream de singurătate. Mă lua anxietatea, sufeream, plângeam că îmi doresc o familie mare, mulţi copii, un soţ.” a spus blondina.

Mai mult decât atât, blondina a dezvăluit că bărbatul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste o iubeşte foarte mult şi o respectă, iar dacă lucrurile vor continua în acest sens, cu siguranţă, vom auzi şi de o cerere în căsătorie.

„Omul de lângă mine mă iubeşte şi mă respectă, iar asta este mai important decât orice. Acum am ochii deschişi, aleg şi cu inima, dar şi cu mintea. Înainte alegeam doar cu inima, indiferent de cât de rău îmi făcea. În trecut consideram că merită să mă sacrific pentru iubitul meu. Nu aş mai accepta infidelitatea şi manipularea într-o relaţie.” a spus Loredana Chivu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest