Lucruri normale care-ți vor ruina vacanța peste hotare! Ce trebuie să știi înainte să împachetezi

 

Dacă te gândești să pleci în viitorul apropiat peste hotare să-ți petreci vacanța, ai grijă că e posibil să nu fie atât de relaxantă pe cât te aștepți!

Există câteva destinații ale căror legi interzic obiceiuri normale precum purtatul unei bluze galbene, scrie BrightSide. Da, ai auzit bine. Poți fi arestat pentru culoarea în care ai ales să te îmbraci! 

În Burundi, jogging-ul e interzis. Alergatul este considerat un act de război, motiv pentru care președintele țării a pus oficial acest act pe lista neagră. 

În Malaysia nu ai voie să porți galben, altfel ai putea fi închis. În cultura lor, galbenul reprezintă un semn de protest.

Barbados - nu te amesteca în peisaj. Ca să nu intri în conflict cu autoritățile de acolo, încearcă să îți lași toate hainele în stil militar acasă. Aceste haine pot fi purtate doar de bărbații care sunt înrolați în armată. Aceeași regulă se aplica în Jamaica, Grenada, Dominica și St. Lucia. 

Nu îndrăzni să conduci la bustul gol, în costum de baie sau nud în Tailanda! Această regulă se aplică atât celor de la volan cât și pasagerilor. 

Emiratele Arabe au o regulă care te poate face să te răzâgândești - nu ai voie să faci selfie-uri. Legea care se aplică întregului stat menționează că nu ar trebui să faci fotografii oamenilor de pe stradă, din comunitate. Cu toate astea, unele plaje sunt și mai stricte, interzicând unui individ să se fotografieze pe sine sau rudele sale. 

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate