Luis Gabriel, declarații în exclusivitate la Antena Stars, după ce a fost confirmat cu Covid 19: „La început am crezut că e o simplă răceală”

 

Autorul hitului „Toate diamantele” a povestit cum a descoperit că este infectat și care au fost simptomele pe care le-a avut. Care este starea de sănătate a artistului.   

 

Luis Gabriel a intrat în galeria vedetelor care au fost afectate de coronavirus. Elena Merișoreanu sau Monica Anghel aveau ambele doze de vaccin, dar în ciuda acestui lucru au fost depistate pozitiv cu virusul mortal chinez. Theo Rose, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Viorica de la Clejani și mulți alții au fost și ei infectați cu COVID-19 în ultimele săptămâni. Acum a venit rândul autorului melodiei „Toate diamantele” și asta chiar dacă acesta s-a imunizat cu vaccinul Johnson&Johnson.

 

Inițial, Luis Gabriel a crezut că este vorba de o răceală mai puternică. Obligat să își facă testul, urmând să plece în capitala Marii Britanii la un eveniment, vedeta a descoperit că este pozitiv cu Covid 19. Pentru telespectatorii Antena Stars, el a povestit care au fost simptomele pe care le-a avut. Cea care l-a înspăimântat cel mai tare a fost tusea excesivă. S-a simțit rău doar două-trei zile, iar acum este mult mai bine. Marele regret al artistului îl constituie faptul că nu a putut să-și onoreze înțelegerea de la Londra, drept urmare a trebuit să reprogrameze concertul.  

 

Trebuia să plec în Anglia la concert și trebuia să mă testez ca să plec la aeroport - sunt și vaccinat cu Johnson - mi-a ieșit pozitiv. Am crezut că este o simplă răceală. Mă simt bine acum, mi-a trecut. Două, trei zile m-am simțit rău. Aveam frisoane, temperatură, m-a durut capul, tușeam foarte rău. (...) Cel mai rău îmi pare că nu am ajuns unde aveam datoria să ajung, unde trebuia să cânt. Am reprogramat”, a spus Luis Gabriel, la Antena Stars.

 

În toată perioada cât a fost țintuit la pat, Luis Gabriel a avut-o alături pe partenera sa, care s-a arătat extrem de atentă la starea lui de sănătate: „Iubita mea nu are, dar ea e lângă mine. Se trezește noaptea să vadă dacă am febră, are grijă de mine. Ea și-a făcut testul, dar i-a ieșit negativ”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest