Mădălin şi Nicoleta, un nou schimb de replici acide la „Dragoste fără secrete”: „Eu am carismă, tu n-ai nimic”

 

Mădălin şi Nicoleta şi-au aruncat cuvinte grele, s-au jignit, iar lucrurile nu par să se oprească aici. De când s-a aflat că Nicoleta a avut o relaţie cu Alex, un alt concurent din emisiunea „Dragoste fără secrete”, lucrurile au luat o întorsătură urâtă.

Nicoleta şi Mădălin nu par că au început cu dreptul emisiunea pentru că la doar câteva zile de la startul competiţiei cei doi au dat startul unui adevărat război. Mădălin şi Nicoleta s-au jignit, şi-au vorbit urât, iar prietenii şi familiile sunt uimiţi de felul în care au decurs lucrurile. Mădălin i-a aruncat cuvinte grele Nicoletei, spunându-i că niciodată nu a plăcut-o cu adevărat. Chiar dacă ştiu că sunt filmaţi non-stop, cei doi nu s-au oprit aici.

"Nu mi-a plăcut niciodată de tine! Eu sunt unicat, sunt mai prost! Cine a vrut sa stea lângă tine, fata mea? Nu îmi place de tine, recunosc, gata m-ai prins. Eu am carismă, tu n-ai nimic!” i-a reproşat Mădălin, celei cu care formează un cuplu în emisiune.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest