Mădălina Bălan şi Vlad Mogoş, intervenţii de excepţie despre momentul istoric din România. Reporterii Antena Stars, informaţii în timp real de la sosirea Papei Francisc!

 

Momentele vizitei Papei Francisc în România au fost transmise de Antena Stars încă de dimineaţă, astfel ca telespectatorii să poată fi la curent cu tot ce se întâmplă pe perioada şederii papale în ţara noastră.

Reporterii speciali ai Antenei Stars, Mădălina Bălan şi Vlad Mogoş au fost cei care au transmis pe durata întregii zile toate momentele cu Papa Francisc, la fel cum se va întâmpla şi zilele viitoare. De asemenea, Mădălina Bălan şi Vlad Mogoş au făcut o echipă excelentă alături de operatorii Dan Grigore şi Răzvan Dimof.

Vlad Mogoş a transmis încă de la primele ore ale dimineţii de la Aeroportul Otopeni, acolo unde a ajuns Papa Francisc, în jurul orei 11.15. Vlad Mogoş a ţinut să ofere telespectatorilor Antenei Star toate informaţiile cu mare seriozitate şi pasiune, aşa cum face de fiecare dată.

De asemenea, Mădălina Bălan a fost cea care i-a ţinut pe telespectatori în legătură cu tot ce s-a petrecut la Palatul Cotroceni, acolo unde Suveranul Pontif şi Klaus Iohannis au ţinut discursuri.

Mădălina Bălan a adus cele mai proaspete şi uimitoare ştiri de la Cotroceni, totul pentru ca fanii Antenei Stars să afla detaliile zilei istorice pentru ţara noastră.

Vă reamintim că Mădălina Bălan şi Vlad Mogoş sunt printre cei mai buni reporteri ai Antenei Stars, ei realizând, de fiecare dată, materiale uimitoare. Spre exemplu, îndrăgita Mădălina Bălan a realizat, de-a lungul timpului, interviuri memorabile cu Simona Halep, care a vorbit pentru prima dată despre viaţa ei personală şi nu sportivă, cu Gigi Becali, dar a prezentat, în exclusivitate, şi viaţa pe care o au Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf în Dubai. Alte materiale de marcă realizate de Mădălina Bălan sunt cele cu Toto Cutugno, Nikos Vertis, dar şi cu casa de vacanţă a Andreei Marin.

De cealaltă parte, Vlad Mogoş a adus în atenţia fanilor Antenei Stars nenumărate interviuri celebre, printre acestea vă reamintim cele cu Maia Morgenstern, Ioan Andone, Cătălina Ponor, dar tot el a fost şi cel care a prezentat singurul interviu din casa familiei lui Andrei Gheorghe, la puţin timp după trecerea în nefiinţă a regretatului jurnalist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest