Mădălina și Alexandru de la „Dragoste fără secrete”, în culmea disperării! Vor să părăsească competiția! „Nu mai rezist aici” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Tensiunile au atins cote alarmante! Mădălina și iubitul ei, Alexandru, și-au făcut deja bagajele. Cei doi își doresc să părăsească competiția „Dragoste fără secrete” din cauza faptului că nu își mai găsesc locul în aceeaşi casă.

Cel mai controversat cuplu din experimentul de televiziune format din Mădălina şi Alexandru vrea să plece acasă. Cei doi sunt mai hotărâţi ca niciodată, că locul lor nu mai este în cadrul competiţiei. Motivul principal pentru care Mădălina vrea să fie alături de familia ei, este pentru a lua o decizie raţională în ceea ce priveşte sarcina. Concurenta a declarat că îşi doreşte să fie eliminată, ca un alt cuplu să îi înlocuiască, deoarece nu mai are linişte, din cauza copilului pe care îl aşteaptă.

„Azi îmi doresc să plec şi alt cuplu să ne ia locul. Nu mai rezist aici, nu îmi mai văd locul aici, şi cel mai important, trebuie să mă gândesc bine ce voi face cu copilul, dar alături de familia mea” a spus Mădălina.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest