Magicianul Dynamo, probleme grave de sănătate după ce a fost confirmat cu noul coronavirus! „Sunt în mare pericol”

 

Celebrul magician Dynamo este un alt caz confirmat de coronavirus! Chiar dacă este tânăr și are vârsta de 37 de ani, vedeta se află în categoria de oameni vulerabili și cu un risc mai ridicat să fie afectat de virus, din cauza unor afecțiuni preexistente.

Din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, Dynamo a avut parte de „simptome severe”, după cum a dezvăluit chiar el pe rețelele de socializare. Pe numele său real, Steven Frayne a decis să facă un test privat pentru a afla dacă este infectat cu COVID-19, din mai multe motive.

 „În primul rând, din cauza problemelor mele de sănătate preexistente și din cauză că fac terapie imunosupresoare, sunt în mare pericol”, a spus Dynamo, pe Twitter.

„În al doilea rând, chiar dacă n-am avut febră, simptomele au fost destul de serioase și într-un final, am vrut să fiu capabil să îi informez pe cei cu care am fost în contact ca să poată să ia măsuri relevante de precauție. Am primit rezultatele testului înapoi și, din păcate, am fost depistat pozitiv cu COVID-19”, a mai spus magicianul.

A prezentat simptome severe

După ce a acuzat multe dureri și o tuse persistentă, Dynamo s-a autoizolat timp de 14 zile. La finalul mesajului postat, celebrul magician i-a avertizat pe cei care îl urmăresc să nu ia tot ce se întâmplă în lume în spirit de glumă, pentru că pandemia de coronavirus poate afecta pe absolut oricine și poate arăta diferit de la o persoană la alta.

Totodată, vedeta a ținut să le mărturisească admiratorilor că se simte din ce în ce mai bine și simte că a depășit ce a fost mai greu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest