Mai are sentimente Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu? „Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca admiratorii ei”/ VIDEO

 

În timp ce lumea afla de separarea lui Alex Bodi de Daria Radionova, Bianca Drăgușanu publica imagini cu buchete imense de trandafiri pe contul ei de socializare, lucru care i-a pus pe gânduri pe foarte mulți dintre cei care au urmărit îndeaproape povestea de dragoste dintre afacerist și blondină. A fost Bodi cel care i-a trimis flori Drăgușancăi în speranța unei posibile reîmpăcări?

Alex Bodi a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a lămurit dacă el a fost cel care i-a trimis trandafirii superbi Biancăi Drăgușanu, dat fiind că este un gest pe care îl făcea deseori atunci când era într-o relație cu blondina.

Afaceristul a recunoscut că deși obisnuia să îi ofere flori Biancăi Drăgușanu atunci când formau un cuplu, de data aceasta, florile cu care fosta sa soție s-a pozat nu au fost primite de la el.

Mai mult decât atât, Alex Bodi a ținut să precizeze că nici nu ar avea voie să îi trimită cadouri fostei partenere de viață, din cauza dosarului pe care Bianca Drăgușanu l-a deschis pe numele lui sub motivul agresiunilor domestice pe care le-a îndurat din partea lui în timpul mariajului.

„Eu nu am voie să dau flori nici direct, nici indirect. Nu am pentru ce. Ea este într-o relație, nu am de ce să îi trimit flori. Dacă simt, îi trimit. Nu pot să mă amestec în viața ei. Nu am cum să mă pronunț. Nu mă avantajează pe mine dacă este singura sau nu. Ea este într-o perioadă bună a vieții ei și mă bucur că e așa. Nu vreau să intervin. Da, este adevărat că i-am trimis flori, că aveam obiceiul ăsta, dar Bianca este foarte frumoasă și este curată de o grămadă de persoane așa că nu sunt singurul.”, a spus Alex Bodi.

Totodată, în momentul în care reporterul Antena Stars l-a întrebat pe Alex Bodi dacă se numără printre admiratorii Biancăi Drăgușanu, afaceristul a ținut să menționeze că este un bărbat special în viața blondinei, motiv pentru care nu se compară cu ceilalți bărbați care îi fac curte fostei partenere.

“Eu sunt mai deosebit, nu sunt printre admiratorii ei.”, a mai spus afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest