Mama Celiei, la un pas de moarte din cauza noului coronavirus: „S-a chinuit mult! Și-ar fi dorit să plece”/ VIDEO

 

În direct la „Xtra Night Show”, Celia a povestit cu lux de amănunte calvarul prin care a trecut după ce atât ea, cât și mama și sora ei au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus! Artista a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite, după ce mama ei s-a aflat la un pas de moarte din cauza complicațiilor cauzate de virus.

Celia a anunțat recent că în urmă cu câteva săptămâni a avut parte de cea mai mare încercare a vieții sale și totul din cauza infectării cu noul coronavirus. După ce s-a destăinuit în fața admiratorilor ei de pe social media, artista a vorbit și în direct la „Xtra Night Show” despre momentele cumplite la care a fost supusă.

Potrivit spuselor ei, deși nici starea ei de sănătate nu a fost deloc roz în cele două săptămâni în care a stat internată în spital, cea care o îngrijora cel mai tare era mama ei care a fost la un pas de moarte din cauza infectării cu COVID-19.

Celia a mărturisit că au stat împreună în același salon și a fost martoră la episoade crunte în care mama ei lupta între viață și moarte. Episoade pe care își dorește să le dea uitării definitiv.

”Două zile n-am dormit deloc din disperarea de a o pierde pe mama. Aveam impresia că trăiesc într-un film. Am stat două săptămâni și două zile în spital. I-au pus o perfuzie încât să-i țină inima stabilă, și după ce s-a terminat perfuzia la jumătate de oră a început din nou fibrilațiile, o rugam și o imploram din inimă. Ea chiar se chinuia, nu și-ar fi dorit să plece. A fost la un pas de moarte”, a spus Celia, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest