Mama Danielei Crudu, întoarsă din Italia, umblă fără probleme pe străzile din Capitală! A încălcat regulile pentru combaterea răspândirii Coronavirusului!

 
+4 click pentru
galerie

Pentru ce sunt regulile, dacă nu pentru a fi încălcate? Doar că acum nu este cazul de aşa ceva, dată fiind pandemia de coronavirus care a băgat mai mult de o sută de români în spitale! Recent întoarsă din Italia, mama Danielei Crudu nu a respectat niciuna din măsurile emise de autorităţi şi se plimbă prin parcurile din Bucureşti, alături de cel două fiice, fără niciun stres.

După ce Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit, mama brunetei s-a văzut nevoită să se întoarcă cât mai repede în ţară. Din păcate, Florica Crudu nu a putut ajunge atunci când şi-a dorit, iar odată cu epidemia de coronavirus a întâmpinat şi mai multe obstacole. Într-un final, femeia a aterizat pe plaiurile mioritice, ca să le fie alături fetelor sale în perioada grea cu care se confruntă întreg mapamondul.

Ajunsă în compania celor două fiice, Florica Crudu a decis să recupereze timpul în care nu le-a fost alături, prin parcurile din Bucureşti. Asta dovedeşte că femeia nu a respectat regula emisă de către autorităţi, conform căreia toate persoanele care se întorc de peste hotare, mai din Italia – fiind cea mai afectată ţară europeană de pandemia de coronaviru, trebuie să stea izolate la domiciliu, timp de 14 zile.

Iar pentru că reunirea este mult mai importantă decât pericolul la care se expun, cele trei au făcut poze împreună, atât în parc, cât şi de la terasele din Capitală, pe care le-au postat, ulterior, pe reţelele sociale.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest