Mama Deliei, primele declarații după ce a fost operată de urgență! Cum se simte Gina Matache acum

 

Mama Deliei a fost operată de urgență! În exclusivitate pentru Antena Stars, Gina Matache a oferit primele declarații despre starea sa de sănătate, cât și despre care a fost motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

Gina Matache a îngrijorat pe toată lumea, după ce a publicat o imagine pe contul său de socializare, în care se afla pe patul de spital. Contactată de reporterii Antena Stars, mama Deliei a dezvăluit că a fost supusă unei intervenții chirurgicale de tiroidă, operație pe care trebuia să o facă cu ceva timp în urmă, însă abia acum și-a găsit curajul.

„M-am operat de glandă, de tiroidă. Trebuia să mă operez, am fost pe mână bună. Nu se mai putea amâna intervenția. Mă simt foarte bine acum. Am avut noroc de oameni foarte buni. Nici măcar în operație nu am simțit durere.”, ne-a dezvăluit Gina Matache.

Cât despre interdicțiile pe care i le-au impus doctorii, mama Deliei a mărturisit că va trebui să le respecte pentru a nu își agrava starea de sănătate, motiv pentru care o bună bucată de timp nu își va vizita nepoțeii.

„Nu am voie multe, să vedem câte voi putea să respect, că nu prea stau bine la capitolul ăsta. Acum va trebui să îi văd doar pe story, nu mă duc la ei, dacă mă duc la ei sigur îi iau în brațe. Fac eu vreo nefăcută. Mâine probabil o să primesc ceva indicații. Sunt foarte mulțumită, am avut o teamă la început, dar când am văzut cum stau lucrurile m-am relaxat total.”, ne-a mai spus mama Deliei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest