Mama lui Dani Oţil, reacţie uluitoare după ce a aflat că fiul ei se însoară: „Am vrut să îl bat”

 

Gata! E momentul să vă puneţi pofta-n cui, domnişoarelor! Dani Oţil, unul dintre cei mai râvniţi burlaci din ţară, se pregăteşte să facă pasul cel mare! Moderatorul de la „Neaţa” de pe Antena 1 a făcut cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

Iar aşa cum era de așteptat, una dintre cele mai emoţionante reacţii a venit din partea mamei prezentatorului! În cadrul emisiunii sale de la Antena 1, Dani Oţi a oferit detalii despre cum s-a desfăşurat momentul cererii în căsătorie, cât şi despre cum anume a reacţionat cea care i-a dat viaţă, când a aflat marea veste.

Se pare că mama lui Dani Oţi a început să plângă atunci când a primit vestea! Emoţionată din cale-afară, femeia s-a bucurat extrem de mult pentru faptul că au trecut la următorul nivel al relaţiei, mai ales că nimic nu indica acest lucru.

Mai mult de atât, Dani Oţil a mărturisit că a trecut printr-o serie de peripeţii, încercând să creeze cadrul perfect, în care să îi ofere inelul de logodnă Gabrielei Prisăcariu. Prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie în Mexic, iar ca totul să fie perfect, vedeta a fost nevoită să facă o gaură mare în buget, dar până la urmă: orice pentru viitoarea lui soţie!

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a mărturisit Dani Oţil, potrivit okmagazine.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest