Mama lui Edith, acuzaţii la adresa unei concurente de la „Dragoste fără secrete”: „Am văzut puţină şmecherie cu fetiţa aia brunetă”

 

Edith şi Ali formează unul dintre cele mai longevive cupluri din cadrul competiţiei „Dragoste fără secrete”. Pe parcursul experimentului de televiziune, cei doi au avut parte atât de momente plăcute, cât şi de unele mai puţin plăcute.

Mama concurentei Edith a vorbit cu fiica sa, în direct, în ediţia de astăzi şi le-a oferit sfaturi celor doi concurenţi. Printre poveţele oferite, a menţionat-o şi pe cea care a părăsit competiţie, nu cu mult timp în urmă: Maia.

Între cuplurile Ali-Edith şi Maia-Florin au existat tensiuni ce au atins cote alarmante la „Dragoste fără secrete”. După ce s-au folosit apelative precum: "ţăran", "dansatoare", "prost", "mincinoşi", "nebunule”, prezentatoarea Bianca Sârbu a intervenit, pentru ca momentul să nu escaladeze.

Acest lucru care i-a atras atenţia şi mamei lui Edith, care s-a arătat vizibil deranjată de moment: „Eu vă văd nişte copii aşa cum trebuie şi cum mi-am dorit. Să vă văd în ultima zi, cu apartamentul. Să iei apartamnetul şi vă fac eu bunătăţuri. Să aveţi grijă unul de altul, fiţi comunicativi așa cum sunteţi voi de obicei. Am văzut puţină şmecherie cu fetiţa aia brunetă, dar treceţi peste.” a spus mama concurentei Edith.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest