Mama lui Mădălin de la „Dragoste fără secrete”, lecţii de educaţie! A intervenit de urgenţă în direct!

 

Din cauza comportamentului irascibil de care a dat dovadă Mădălin de la „Dragoste fără secrete”, mama acestuia s-a văzut nevoită să îl „calmeze” puţin. Doamna Mariana a intrat de urgenţă în direct, prin telefon, pentru a-i oferi câteva sfaturi celui pe care l-a crescut.

Mădălin de la „Dragoste fără secrete”, zilele trecut era irascibil deoarece nu a putut lua legătura cu nimeni din cei dragi lui. Aşa că echipa emisiunii a contactat-o pe mama lui, pentru a-l mai linişti.

"Suntem provocaţi aici într-un fel sau altul. (...) Eu cu fata asta nu ne-am înţeles de la început. Ştiu că am dezamăgit-o (n.r. pe mama lui). Nu mi se pare normal să mai stau aici, în nişte condiţii... Mi-am asumat şi am spus exact ce şi cum. Nu pot să mă abţin. Simt şi o presiune, am impresia că sunt singur", a spus Mădălin în direct la "Dragoste fără secrete". 

"Tu să fii tu, natural. Nu trebuie să te mai enervezi. Eşti un copil vesel. Nu, eu nu sunt dezamăgită. Nu eşti singur, mama te susţine, te rog să fii tu!", a spus Mariana, mama lui Mădălin. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest